Közgyűlés - másképpen - Prima Home

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Közgyűlés - másképpen

Hitvallásunk

Közgyűlés - másképpen

A közgyűlések legfontosabb célja a határozatok meghozatala. Ehhez persze felkészült közös képviselő és felkészült tulajdonosi közösség kell.

Az előkészítés, az adott napirendi pont vitája optimális esetben jóval a közgyűlés előtt megtörténik. Mi elsőként az SZVB-vel egyeztetünk, majd minden tulajdonost tájékoztatunk az egyes napirendi pontok okáról, hátteréről, felmerült alternatíváiról. Kérdéseket várunk személyesen az Önök házában tartott fogadóóráink alkalmával, telefonon, vagy e-mailben. A közgyűlésen legfeljebb pontosítunk, összefoglalunk és szavazunk. Ezzel is szeretnénk rábírni a tulajdonosokat, hogy
a, nagyobb számban vegyenek részt a közgyűléseken,
b, ne a döntés előtti percekben akarjanak megismerkedni a témával;
c, aktív részesei legyenek a társasház működésének, szabályozásának.

Nem adunk teret parttalan vitáknak, főként nem személyeskedéseknek, oda nem tartozó – vélt vagy valós sérelmek – hangoztatásának. A többórás, legtöbbször felesleges időpocsékolást jelentősen lerövidítjük és hatékonyságát nagymértékben növeljük: legyen különb a közgyűlés, mint általában a Parlament...!

A közgyűlési jegyzőkönyv a legtöbb társasházkezelő gyakorlatában kézzel készül, mi számítógéppel írjuk a jegyzőkönyvet, a legtöbb esetben a helyszínen ki is nyomtatjuk.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz