Információk - Prima Home

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Információk

Magunkról

Cégünk fő tevékenysége: társasházkezelés, épületüzemeltetés.

Szolgáltatásunkat a 2003. évi CXXXIII. társasházi törvény és módosításai alapján, valamint az adott társasház Alapító Okiratának és Szervezeti- és Működési Szabályzatának figyelembe vételével végezzük.

Szolgáltatásaink:
– A társasház pénzügyi-számviteli ügyeinek vitele, valamint a könyvelés naprakész vezetése a mindenkori pénzügyi-számviteli rendeletek és a Társasházi törvény alapján.
– Harmadik személlyel szembeni képviselet, szerződések megkötése a közműszolgáltatókkal és a bérlőkkel.
– A társasház számlája feletti rendelkezési jogot a közgyűlés által megválasztott Számvizsgáló Bizottsággal, vagy arra felhatalmazott személlyel közösen vállaljuk.
Irodánk az Önök társasháza, kéthetente legalább egyszer tartunk helyszíni fogadóórákat. A számlák, megbízások aláírásához az arra felhatalmazott személyeknek ettől eltérő időpontban, külön is rendelkezésére állunk megbeszélés szerinti helyszínen.
Folyamatos elérhetőséget biztosítunk mobiltelefonon. Nem egy ügyintéző veszi fel a telefont, aki csak rögzíteni, majd továbbítani tudja hívásukat, hanem egyenesen a társasházkezelő fogadja azokat.
– A társasház főbb mutatói, folyószámlái, azok egyenlege, a tulajdonosok befizetései és tartozásai akár otthon a karosszékből is nyomon követhetők bármelyik tulajdonos számára az interneten.
– A társasház megbízásából gyakoroljuk a munkáltatói jogokat a társasháznál dolgozó alkalmazottak felett (gondnok, takarító, fűtő stb.).
– Biztosítjuk mindazon szerződéseket, melyek a társasház üzemeltetéséhez szükségesek.

Adószám: 24271277-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-999016
Székhely: 1112 Budapest, Cirmos u. 3.
Ügyvezető: Péter György
A végzettséget igazoló oklevél
itt tekinthető meg.

Díjak, tudnivalók:

Társaságunk havi tevékenységi díja a lakások (albetétek) darabszámától és sajátos paramétereitől (perek száma, kintlévőségek aránya, az épület általános állapota, hasznosítható közös tulajdon stb.) függően 1.100.- és 2.800,- Ft + Áfa / albetét / hó között van, de házanként 25. 000.- Ft + Áfa / hó a minimális díj.

Igény szerint elkészítjük a társasház felújítási pályázatát; közgyűlési felhatalmazás alapján gondoskodunk az osztatlan közös tulajdonban lévő helyiségek bérbeadásáról külön díjazás mellett.

A társasház közgyűlése által megválasztott Számvizsgáló Bizottságnak kérésre igazoljuk, hogy társaságunknak nincs köztartozása.

Minden további kérdésükre örömmel válaszolunk telefonon, e-mailben a primahomekft@gmail.com
címen; vagy számvizsgálókkal, ellenőrző bizottsági tagokkal szívesen találkozunk személyesen is, hogy kölcsönösen megismerjük egymás igényeit, elvárásait.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz